top of page

BEGELEIDING

Gedurende mijn carrière als docente, coach heb ik inzicht gekregen in het werken met mensen van alle leeftijden. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Aarzel niet om contact op te nemen.

tanja foto3.jpg

EEN-OP-EEN BEGELEIDING

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een betrouwbare docente of coach te vinden die focust op jouw behoeften. Als een ervaren en gedreven persoon geloof ik in een interactieve aanpak. Ik begeleid je om beter in je kracht te staan van binnenuit met tips en oefeningen zodat je hiermee zelf aan de slag kan gaan.

ouderbegeleiding.jpg

GROEPSOPLEIDING

Al vele opleidingen heb ik sinds 2020 de vaardigheden en ondersteuning geboden die mijn studenten nodig hebben om uit te blinken. Maak gebruik van de uitgebreide professionele kennis die ik in huis heb, vooral over dit specifieke onderwerp. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen en jouw plek in mijn opleidingen te reserveren.

DSC04218.JPG

TECHNIEKEN

Ik ben gespecialiseerd in verschillende technieken om je in jouw kracht te zetten. Ontspanningstechnieken, visualisatietechnieken, E.F.T. behandeling en Reiki behandeling en creatieve technieken.  Neem vandaag nog contact op om een afspraak te boeken.

bottom of page